18.1.2013

Kynsiblogi hunningolla

Ajattelin jo poistaa koko blogin kun en saa tänne päivityksiä aikaiseksi. Mutta kokeillaan nyt kerran vielä.

Ensin jotain lakkailuja kuvina ilman faktatietoja. (Lue hömelöllä ole enää aavistustakaan mitä lakkoja on tullut näissä käytettyä) Kuvat napsittu koneelta, mitä satuin löytämään.
Ja sitten rati, riti, ralla tuli talvihalla, kynnet katkoi palasiksi, tulin nysä sormiseksi. Pikkurilli otti napsahti aikast alhaalta irti poikki. Aiemmin oli jo 3 kynttä paikattu reunoista lasikuidulla. Erittäin rumia sanoja ja kynsileikkurit sanoi nips naps. Niin tuli minusta hetkessä tynkäkyntinen. Voi jee kun on nätit, eh, eh. Omien kynsien varjopuolia joskus on pitkät toisinaan sitten taas ei. Mulla on tosi kovat kynnet ja monesti ne napsahtaa poikki niin ettei ole enää mitään tehtävissä.
Eipä mennyt aikaakaan kun Papu FB.ssa kertoi UV-geelilakoista. Kuka, mitä, häh. Pakko saada mä haLUUN!!! Toinen ystävä bongasi CesarsShopista vastustamattoman tarjouksen ja tilasi Sina UV-geelilakka aloitussetin. No ihan pakko mun oli kans tilata, kun sai niin halvalla.(Tässä kohtaa näe se Sulo Vilenin vihreä tupsupipo päässä) No tulihan siinä samalla tilattua muutama XL-laatta, ja, ja, ja, hetkessä olin täysin selkärangaton.
Ajatuksena oli että tällä systeemillä saisi kynnet kestämään paremmin elämän kolhuja. Cesars Shopin sivuilta löytyy yksityiskohtaiset käyttöohjeet. Lakkaukselle luvataan 2-4 viikon kestoa. Kynsien tuhraamiseen meni ensikertalaisella noin tunti. Kun siinä piti välillä tietenkin häslätä ihan omiaan.
Ans kattoo ny mitä näistä tulee. Nysiin laitoin värin satin white 526.
Jospa saisin tästä aiheesta bloggaus innostuksen takaisin ja saisin tehtyä päivityksiä miten homma etenee.

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo pitsiset ja nuo valkoiset! <3

    VastaaPoista
  2. Nuo ylimmäiset on niin mun näköiset, tässä on kyllä jokaiselle jotain! :)

    VastaaPoista