17.4.2012

Kun aikuista naista lapsettaa

Idea kynsiin tuli joistain pilkku/pallo kynsistä, mutta tsekkaus googlen kuvahaulla Minnie Mouse nail  ja Minni Hiiri kynnet voi vaan todeta että ideaa on todellakin käytetty. Rusetit piti alun perin sutia käsin mutta viime hetkessä muistin että mulla on varmasti jossain leimalaatassa rusetti. Ja olihan mulla. Leimat asettuikin varsin kivasti. Valkoinen lakka taas ei meinannut pelittää edes kolmella kerroksella, hippasen kultaa kynsinauhojen rajasta läpi.

Oma Minni versioni (näyttääpä kuvassa kynsinauhat sotkuisilta) Kuvassa kärkilakkaus näyttää liki suoralta mutta on kaareva "nurinperin" ja apuna käytetty manikyyriteippejä.

Käytetyt kynsilakat Depend valkoinen nr.031, Mavala punainen 69 bordeaux, Konadin musta helmiäinen, Konad leimalaatta m56 ja pillku pallerot dotting toolilla.
No niih, viikko on vierähtänyt ihania blogeja lukulistalle klikkaillen ja on taas huomannut tarvitsevansa vaikka mitä. Haluamisella ei tietenkään ole mitään tekemistä tämän kanssa. Uusia nettikauppoja on löytynyt lukuisia ja pariin lähtikin jo tilaus :) Toinen tosin oli vanha tuttu ja iski Sulo Vilenismi kun sai niiiiin halvalla.

10 kommenttia:

 1. No nämä on todella mun mieleen <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää oli niin ennealta arvattavissa, ihan ilman kristallipalloa ;)

   Poista
 2. Hauskat! Voisin itsekin kokeilla joskus vastaavia, mutta ranskispohjalle. Olen tosin aivan luuseri tasakokoisten täplien tekemisessä. :-/ Hmm, onkohan mulla jossain laatassa rusetti...

  Niin ja kynsijuttuja ei ole koskaan tarpeeksi. AINA tarvitsee jotain. Kipeästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voishan ne pilkkupallerot tehdä myös 2-way nail art penillä?? Ja niin tuntuu "tarvitsevan" :D

   Poista
 3. Onpas supersöötit minnikynnet :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten sievät! Kyllä tekisin itsekin koska ikä on vaan numeroita:)

  VastaaPoista
 5. Niin pirtsakan tyttömäiset, tosi kivat :)

  VastaaPoista