6.5.2012

Vetskareita ja tunnustuksia

Edellisillä kynsillä mentiin viikko ja muutama päivä ihan naturellina kun ei ollut vaan aikaa. Harrastaessa muita puuhia olen saanut kynsinauhat kuivumaan ja karseaan kuntoon. Kovin oon koittanut öljytä niitä iltaisin mutta tuo puuhastelu syö kyllä tehokkaasti sen vaikutuksen pois.

Jossain blogissa oli hiljattain vetskarikynnet (Kiitos ja anteeks mut en nyt muista missä, sen verran uutta tää kynsibloggailu etten vielä muista kuka on kukin :)

Googlen kuvahaulla zipper nails löytyy vaikka mitä.

Torstai iltana (liki yöllä) puuhastelin vetskarikynnet persjantain Popedan keikalle. Näistä tuli lähinnä kaukaa kauniit mutta meni sen yhden illan. Ja puuhastellessa tuli taas käytettyä kynsiä työkaluina, lopputulos näkyy nysässä peukunkynnessä.


 Lauantaina tuli asetooni ja pyyhkäisi edelliset pois. Näistä tuli vähän pareet, mut nipo ei oo täysin tyytyväinen. Parantamisen varaa löytyy :) Arvioitu elinikä pari päivää, jahka ehdin uudet väsäämään.
Ehkä mä ostan ne vetskari siirtokuvat kun osuu kohille ;)

Sain The Versatile Blogger Award tunnustuksen,

Kiitokset tästä kuuluvat Kynsitaide bloginblogin  kk-arolle!
Säännöt tähän tunnustukseen:
1. Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Kerro heille tunnustuksestasi.
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen.
5. Lisää the Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi.
Tunnustellaan nyt sitten pilke silmäkulmassa ;)
1) Olen aamu ärtsy, mulle ei todallakaan kannata edes yritää puhua heti herättyäni. Hain aikani valmista mukia alla olevalla kuvalla, mutta koska sellaista ei ollut mallistossa piti se tehdä itse :)


2) Koneistoni käy kahvilla =) Ja unohtelen puolikkaita kaffekupposia mihin sattuu, yritän seurata jälkiäni niitä löytääkseni. Ja niitä löytyy aina välillä yllättävistä paikoista.
3) Kuva kertonee :)
4) Näin käy aika usein
5) Tunaroiminen = tämän mä osaan :) teen siitä lähes taidetta. Tilastollinen mahdottomuus...joo se olen minä. Jollain helkutin ilveellä onnistuin vappuaattona jäämään Laitilan K-Supermarketissa liukuovien väliin.
6) Ikuinen perverssio?? Popeda, tätä on kuunneltu yhtä kauan kuin kynsillä on leikitty eli se kolmisenkymmentä vuotta. Miäs joskus sanoi et jos on Popeda 100km säteellä, niin sieltä löytyy myös vaimo. Tää ei kyllä enää pidä paikkaansa, nykyään on ihan fiiliksestä kiinni viitsiikö sitä raahata ahteriaan paikalle ;) Voi kun Pate tietäis miten monet siivoukset se on mun kanssa tehnyt :P

7) Kerran yritin olla normaali, ne oli elämäni pisimmät viisi minuuttia.

Nyt pitäis tää tunnustus jakaa eteen päin, mutta täähän on ollut jo liki kaikissa lukemissani blogeissa joten en nyt jaksa selata missä tää olikaan ollut. Blogit on muutenkin viikon ajalta lukematta. Joten silmän ruokaa on tiedossa oiken urakalla kun tästä lähden blogikierrokselle.

16 kommenttia:

 1. Hienot nuo vetskarikynnet ja kiva postaus muutenkin:)

  VastaaPoista
 2. Hienot vetskarikynnet (molemmat) - väliäkös sillä vaikka olisivatkin kategoriaa 'kaukaa kauniit', kun harvoin sitä kukaan toisen kynsiä kovin läheltä tiiraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se menee, mut toi nipotinismi on kaamea tauti :D

   Poista
 3. Ihania kynsiä! Ehdottomasti luettavien blogien listalle menee tämä. :)

  VastaaPoista
 4. Toi onkin hauska idea. Pitää varmaan kokeilla itsekin joskus! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilemisen arvoinen juttu, varmasti tulee ideaa itsekin joskus uusiksi käytettyä.

   Poista
 5. Kyllä noi siniset on paremmat. Älä hämmästy tätä kommenttia ;)

  VastaaPoista
 6. Vähänkö on hienot kynnet!! Pitää kokeilla itsekin :)

  VastaaPoista
 7. Hiaaanot kynnet. Tarttee joskus näyttää mun likalle - sille 19-vuotiaalle, jolla on upean malliset kynnet mutta liian usein kuluneet lakat:( Molemmat mallit ovat upeat. Kauankos menee laittoon? Sääli melkein ne asetonipyyhkäisyt:) M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, blogistania on kynsivinkkejä pullollaan :) Meneehän näissä aikaa, toisinaan tunteja, en oo kyllä ikinä laskenut mitä mihinkin värkkäämiseen on mennyt. Mutta joskus teen pohjat illalla ja jatkot aamulla :) esim. jos käyttää teippejä rajauksissa pitää pohjan olla hyvin kuivunut.

   Poista